The CCW CompanyLuksusprodukter til luksuslivet

 

N25 Caviar – en bid af himlen fra bjergsøen

Højt oppe i bjergene i Tibet, i 2200 meters højde, svømmer de prægtigste stør i det fineste, rene kildevand. De nyder livet på N25 Caviars egen farm, hvor de får serveret mad uden GMO og antibiotika. Til gengæld får fiskene ekstra pleje hele livet. De små babystør får lov til at vokse sig store, og først når de er 16+ år gamle bliver de strøget for rogn.

Belønningen er verdens reneste caviar med den ypperste smag. Derfor elsker vores kunder N25 Caviar. Derfor elsker vi N25 Caviar. Og derfor har vi valgt at forhandle N25 Caviar til danskere, der nyder det kvalitetsbevidste liv. N25 Caviar – Verdens “måske” bedste kaviar.

Himmelsk caviar

Hver enkelt stør bliver håndplukket, og kvaliteten af rognen bliver undersøgt. Kun de bedste rogn bliver fragtet til vores lukkede laboratorie i München, hvor vores omfattende modningsproces begynder. Det kræver en præcis mængde af den fineste Himalaya salt, tid og temperatur at skabe verdens bedste caviar.

Du kender ikke denne caviar fra supermarkedet. Faktisk kan du kun købe den på de fineste restauranter. Og nu også hos The CCW Company, som er enedistributør og forhandler i hele Norden. Over 80 Michelin-restauranter har N25 Caviar på menukortet, og de kan alle fremvise et billede af præcis den fisk, caviaren kommer fra. Fordi fisken er håndplukket.

Hver enkelt dåse N25 Caviar er som et stykke af himlen, nøje udvalgt og nænsomt pakket i en smuk dåse. Lige til at servere. Det værdsætter vores kunder. Og vi værdsætter vores kunder. Derfor er N25 Caviar afstemt efter vores kunders smag.

Er du til en fyldig og dyb smag, er Beluga caviaren for dig. Det er også verdens dyreste caviar. Specielt til livsnydere. Kaluga er fuld af smag med store caviarrogn fra verdens nok mest sjældne stør. Den er også i den dyre ende, men vi lover dig, den er det hele værd. Der er en grund til, at størstedelen af vores Michelin-restauranter bruger Kaluga. Oscietra er en unik, cremet og velsmagende caviar. Glæd dig!

Om os - N25 Caviar - Luksus kaviar - CCW CompanyUnik modningsproces

Modningsprocessen for N25 Caviar tager 2-10 måneder for at ramme den helt rigtige smag og konsistens. Processen kræver en høj grad af hygiejne, og vi kontrollerer løbende kvaliteten af caviaren. Derfor er vi certificeret i HACCP. Det er din garanti for premium kvalitet.

Da støren er en truet art, er det ekstremt vigtigt for os at bidrage til at bevare den vilde bestand af stør. Derfor er vi med i et genudsætningsprogram og er certificeret i CITES. Når du køber caviar hos The CCW Company er du derfor med til at bevare støren som art.

Når den lange og omfattende modningsproces er overstået, bliver caviaren finsorteret og pakket. Heller ikke her går vi på kompromis med kvaliteten: Hvert enkelt caviarkorn i dåserne har præcis den samme millimeterstørrelse. Caviar skal ikke bare smage fantastisk – caviar skal også være smuk at anrette.

Om os - N25 Caviar - Luksus kaviar - CCW CompanyDerfor elsker vi N25 Caviar

Caviaren er ganske enkelt unik i smag og fremstilling. Fordi:

  • Vi bruger modne stør på 16+ år, der har haft 3 rugeperioder
  • Vi bruger ingen GMO og ingen antibiotika – kun naturligt foder
  • Vores caviar har en lang modningsproces
  • Vi laver løbende kvalitetskontrol, og kun den bedste caviar udvælges
  • Vi har et minimalt brug af salt, ingen pasteurisering, og vi fryser ikke caviaren
  • Vi er med til at bevare den vilde bestand af stør.

Vi har truffet de valg bevidst for at sikre, at kvaliteten af N25 Caviar altid er i top.

Mere end 80 Michelin-restauranter og deres kvalitetsbevidste gæster tager ikke fejl. N25 Caviar er noget særligt. En lille advarsel er vi nødt til at bringe: Når du først har smagt N25 Caviar, vil dine smagsløg have mere. Og mere. Og mere.

Få din bid af himlen på dåse lige her

Champagne fortæller festlige eventyr

Siden 1800-tallet har champagne kendetegnet festligheder, luksus og adel. De liflige bobler signalerede klasse og kvalitet, og champagne var for dem, der levede et luksusliv. Dertil kom den sprudlende smag af frugt tilsat en blød og cremet konsistens. Perfekt til det gode liv.

I dag er champagne for alle, men der er stor forskel på kvaliteten. Derfor har vi udvalgt et sortiment af de bedste og fineste champagner på markedet. Vores kunder er kræsne. Det samme er vi. Vores champagner har hver deres historie og hver deres finesser. De er hver noget særligt. Og de kæler for dine sanser.

Champagne i luksuriøs klasse

Kvalitet tager tid, og det gælder også for champagne. Når den første fermentering er overstået, bliver champagnen lagret på flasker, hvori den sekundære fermentering sker ved at tilsætte gær og sukker. Og så kræver det tålmodighed, for nu skal champagnen ligge i mindst 1½ år – på hovedet, så de ikke-fermenterede stoffer vil lægge sig ved åbningen.

I den periode udvikler smagen sig i champagnen, og hver dag skal flasken drejes en smule, hvilket kaldes remuage. Herefter skal flasken fryses, og den åbnes nu hurtigt for at fjerne de ikke-fermenterede rester. En smule vin og sukker tilsættes, også kaldet dosage, til at styre sødmen. Og så er det på med proppen igen.

Champagne kan nydes alene, men champagne og caviar er en eventyrlig oplevelse. Ganske enkelt. Begge signalerer velstand og klasse, og smagsmæssigt fungerer champagnens syre og bobler godt til saltet i caviaren. Og så er der bare noget æstetisk smukt over et glas bobler akkompagneret af en fin dåse caviar.

Vi elsker de sprudlende dråber af guld. Vores kunder elsker dem. Du vil elske dem.

Vælg dit boblende eventyr lige her

Vine til den ekstra forkælelse

Hos The CCW Company elsker vi god mad. Og vi elsker god vin. Derfor har vi sat os for at tilbyde et udvalg af eksklusive og specielle vine, der kan være svære at finde andre steder. Det er vine, der skal nydes på en ekstra god dag i en ekstra god tid – eller bare når du har lyst til at forkæle dig selv lidt ekstra.

Vores vine kommer fra små, dygtige vinproducenter, der lever og ånder for at skabe vine, der smelter sammen med smagsløgene i ren ekstase. Specielt udvalgte vine, som passer til vores kaviar og delikatessevarer. Det er ren luksus. Og vi ved, du fortjener det.

Vi har smagt alle vores vine, så vi er sikre på, du får en ordentlig kvalitet. Få en eminent vinoplevelse med vores Ribera del Duero vine fra Spanien, hvor druerne vokser på gamle vinstokke og leverer en lille høst af smagfulde druer.

Vi er også vilde med Karp Schreiber hvidvine fra Mosel, så dem skal du heller ikke snydes for. Vores vine vil være specielle – og det er de. Produktionen af vin er ofte gået i arv gennem generationer og efterlader et dybt og intens aftryk af kvalitet. Dine sanser vil takke dig for det.

Forkæl dig selv med ekstra gode vine

Kød, laks og delikatteser i luksusudgaven

Kobekødet smelter på tungen, og laksen fra Færøerne smager af frihed. The CCW Company udvælger kun det bedste kød og den fineste laks, der er en kongelig værdig. Fordi vi ikke vil bruge energi på at tygge i sejt kød, og fordi vi ønsker en cremet og lækker fisk fuld af smag.

Vi går gerne foran i udviklingen af nye, smagfulde oplevelser, og vi er derfor stolte over at være de første på markedet til at lave caviarsmør. En udsøgt delikatesse, du ikke må snyde dine smagsløg for. Vores håndlavede caviarsmør er udviklet sammen med Michelin-restauranter, så kvaliteten er også her i top.

Giv dine smagsløg en oplevelse